infoRadno vreme:

 radnim danom - od 8 do 17 č. 
 subotom - od 8 do 17 č.
 nedeljom ne radimo

Cerade Đukić SZR
Radnička br.61, 14000 Valjevo, Srbija
+381 (0)14 243 942
+381 (0)63 308 752

E-pošta: ceradedjukic@gmail.com

   

Radno vreme
A+ R A-

Fiksne tende

 

Mi proizvodimo fiksne tende koje pružaju najbolji kvalitet za uloženu vrednost. Ručno izrađene tende koje rashlađuju, štite i ukrašavaju vaš privatni ili poslovni prostor. Po pristupačnim cenama za ovakav kvalitet izrade i korisničku podršku, naši tehničari će montirati funkcionalnu i stilizovanu fiksnu tendu koja će ulepšavati vašu imovinu i odgovarati vašim zahtevima.

 

u ponudi imamo širok izbor tendi fiksnog rama i možemo ih dizajnirati da odovaraju po veličini, stilu i obliku sa ulazom po izboru kupca. Poslovičnu trajnost naših proizvoda obezbeđujemo korišćenjem najboljih evropskih materijala, legiranih i obloženih čelika i okova, vrhunskih niti i tkanina u preko 140 boja, dezena i tkanja. Sve to sa višegodišnjom garancijom. Sve naše tende mogu da budu sa štampom po izboru kupca, čime postaju odličan izbor za komercionalnu primenu, brendiranje i isticanje firme.

 

Naši utrenirani profesionalci će vam pomoći da dizajnirate idealnu zasenu za prozore, vrata, balkon, baštu, splav ili palubu. Sa Ceradama Đukić uravnotežićete kvalitet, funkcionalnost i lepotu, sa cenom. Mi verujemo da možemo da vam pružimo najbolju vrednost za vaša ulaganja i stojimo iza naše pismene garancije.


 

Sklopive ravne tende

 

Vrhunski modeli pokretani pritiskom na dugme

Široka ponuda mehanizama omogućava prekrivanje najrazličitijih prostora. Pritiskom na samo jedno dugme zasenite i rashladite prostor na kome boravite. Motorizovane tende funkcionišu samostalno prekrivajući površinu u sekundama, pa možete kontrolisati klimu u vašoj lođi, palubi ili splavu ostajući udobno smešteni na vašem omiljenom mestu. 

 

Naše motorizovane tende su horizontalno sklapajuće konstrukcije. Mehanizam tende ima veliku vertikalnu statičku nosivost, dok motor sa lakoćom pokreće konstrukciju po rasterećenoj horizontalnoj ravni, rasklapa je neposredno ispod platna i ne ometa posetioce prostora koji se pokriva. 

 

Prednosti korišćenja pokretnih tendi 

  • Uživanje noću. Uz ugradnju dodatnog stilizovanog LED osvetljenja tendu možete pretvoriti u intimni prostor za opuštanje i uživanje.
  • Pretvaraju vašu terasu, palubu, splav u prelepu otvorenu sobu.
  • Omoćava vam da prevarite vremenske prilike. Zasenjuje vas po želji i može biti do 20 stepeni hladnije ispod nje.
  • Odlična UV zaštita, blokira 99% UVA i UVB zrakova.
  • Pomaže hlađenje vašeg doma, sprečavajući prodor sunčevih zraka u unutrašnjost.
  • Zatvara se u sekundi kad poželite da uživate u sunčevim zracima.

 

Pergole

U ponudi imamo razne modele pergoli, pogodne za balkone, kafe barove, restorane. Izeađuju se od aluminijumskih profila 125x125 mm. Motori koji se koriste su firme SOMFY. Postoji integrisan sistem drenaže, koji se nalazi u vođicama i stubovima. Mogućnost ugradnje led rasvete. 

 

U ponudi imamo tri vrste pergola

 

 - PERGO RAIN - Pergola za sve vremenske uslove, sunce, kišu

 

 

 

 

 - PERGO SUN - Pergola za zaštitu od sunca

 

 

 

 

 - BIOCLIMATIC PERGOLA - Pergola sa rotirajućim lamelama, omogućava regulaciju temperature, svetlosti, a otporna je na vodu, vetrove

 

 

 

 

Sva platna naših pergola su renomiranog španskog proizvođača SAULEDA, jedno od vodećih u svetu za izradu platna za tehničku primenu.

 

 

Cerade za vozila

Proizvodimo cerade za sve vrste kamiona, auto-prikolica, džipova, čamaca, ...

 

Kamionske cerade se izrađuju od PVC materijala raznih debljina po potrebama i željama naših kupaca. Cerade se izrađuju po svim TIR standardima. Okovi koje koristimo u izradi cerada su nemačkog proizvođača Franc Miederhoff. U ponudi imamo veliki broj cerada u raznim bojama. Mogućnost štampe velikog formata 3,2 metra širine, sve prema Vašim željama. Štampamo na ceradama različitih gramaža i namena. 

 

 

Prekrivke za bazene

Koriste se za zaštitu vode u bazenu od prašine, lišća i ostalih prljavština koje mogu upasti u bazen tokom nepovoljnih vremenskih prilika. Prekrivač se izrađuje od PVC ceradnog materijala željenih boja. Može biti fiksni ili pokretni sa rolo mehanizmom. Po želji se može raditi od metalnih ili aluminijumskih profila.

 

 

Zatvaranje zimskih bašti

Zatvaranje bašti u zimskom periodu je izvanredna investicija koja produžava upotrebu prostora i tokom hladnih dana. Uz odgovarajuće materijale biće to topla niša iz koje vi i vaši posetioci možete uživati u okruženju zaštićeni od vremenskih uslova.

 

Bašte izrađujemo od kvalitetnih materijala u skladu sa vašim ambijentom, tako da stilom doprinose lepoti i funkcionalnosti vašeg objekta.

 

Uz pravilanu konstrukciju, dizajn i odgovarajuće materijale možete u kratkom roku povećati koristan prostor ili zaštiti vaša dobra.

 

Ovako zaštićeni prostor omogućava postavljanje rasvete, grejanja i ostalih elemenata enterijera prema vašim potrebama.

 

Cene su pristupačne a montaža brza i jednostavna.


 

Gde se nalazimo

Galerija radova