infoRadno vreme:

 radnim danom - od 8 do 17 č. 
 subotom - od 8 do 17 č.
 nedeljom ne radimo

Cerade Đukić SZR
Radnička br.61, 14000 Valjevo, Srbija
+381 (0)14 243 942
+381 (0)63 308 752

E-pošta: ceradedjukic@gmail.com

   

Radno vreme
A+ R A-

Mehanizmi Siplan

 

SIPLAN je osnovan 1993. godine. Težnja ka inovacijama na tržištu tendi uz stvaranje modela ravnih tendi traje i danas, i godinu za godinom, lepeza proizvoda koje nudi se kontinuirano širi, tako SIPLAN uspešno zaokružuje katalog proizvoda sa najširom ponudom pergola, automatskim tendama, kockastim tendama, tendama za zaštitu od vetra i zastorima. Kombinacijom ovih proizvoda možete postići idealna rešenja za jedinstvene prostore u vašem domu, poslovnim prostorijama, ili odmorištu.

 

Jedan proizvođač sa sveobuhvatnom ponudom

SIPLAN je španska kompanija koja 100% svojih proizvoda dizajnira i proizvodi u Španiji. Ovakvim pristupom osigurava se kvalitet dizajna, inovacija i samog završnog proizvoda. Zbog uloženog napora da ponudi maksimalan kvalitet proizvoda i usluga u svom bogatom katalogu, SIPLAN je uspeo da udruži snage sa brojnim distributerima, koji se identifikuju sa ovakvim pristupom poslu.

SIPLANOVA tesna saradnja sa distributerima je doprinela da se osvoji pozicija tržišnog lidera u ponudi proizvoda i usluga, zadovoljavanjem potreba krajnjih korisnika kroz distribtivnu mrežu u više od 40 zemalja, jeste pristup koji obećava rast i razvoj u budućnosti.

Kao dodatak pristupa poslovanju, pravilno shvatanje sektora proizvodnje i tržišnog segmenta omogućilo je SIPLANU da stvori posebna strateška partnerstva sa drugim kompanijama od uticaja u proizvodnom sektoru, tako da učestvuju na tržištu bez konflikata, iako su konkurenti.

 

Prioriteti SIPLANA su istovremeno glavne vrednosti i garancije:

Proizvodi u raznolikoj ponudi
Izvodljivost, trajnost i inovacija kroz inženjerski dizajn i inovaciju
Odnos kvalitet - cena
Servis servis i lager kroz brzinu i ažurnost
Isplativost i bezbednost

 

Više od 20 godina sakupljenog iskustva omogućilo je da se ostvari savrešena ravnoteža EFIKASNOSTI, TRENDOVA, TROŠKOVA i REZULTATA. 

 

www.siplan.com

 

Gde se nalazimo